Info voor uw kind

Waar ga je aan beginnen?
Iemand heeft met jou besproken dat het misschien wel goed is om een keer een afspraak met mij te maken.

Als jij dat ook een goed idee vindt, mag jij mee denken over waar onze afspraak plaatsvindt. Bij jou thuis, bij mij op kantoor, op school of misschien vind je het makkelijker om een gesprek te hebben tijdens een wandeling buiten. We komen daar samen vast wel uit.

Moeilijk?
Ik vind praten over dingen die niet zo goed gaan best moeilijk. Voor mij helpt het als ik erover schrijf. Voor jou werkt misschien weer iets anders. 

Garantie gegarandeerd?
De enige garantie die ik je kan geven is dat ik eerlijk tegen jou ben en tegen je ouders. Ik geef tips aan jou en aan jouw ouders in de hoop dat die gaan helpen om jouw leven (en het leven van je ouders) wat prettiger te maken.