Wat zeggen anderen over mij?

als coach
Deze tekst stond op de kaart die ik van mijn docente kreeg tijdens mijn diploma uitreiking 

Mijn pleegkind zegt over mij: “In een korte periode heb ik een vertrouwensband met Anne gekregen, ik voelde me al snel op m’n gemak bij haar. Verder is ze eerlijk, oprecht, makkelijk om mee te praten en echt iemand die voor je vecht”

“Ze weet echt de juiste snaar te raken”

“Je krijgt hele simpele aanwijzingen in de omgang met je kind, waar je achteraf van denkt: “zo simpel, dat we daar eigenlijk zelf niet opgekomen zijn. Het helpt echt”

“In het begin moesten wij er niets van hebben, we dachten: ok, en nu wordt ons zeker verteld dat we het allemaal verkeerd doen als ouders?? Dat was gelukkig niet zo, het heeft ons echt geholpen. We wisten het gewoon even niet meer met ons kind. Ze heeft ons, maar ook ons kind, gewoon weer even de juiste richting laten zien. ”

“De speelse manier waarop ze ons kind liet praten…echt geweldig”

“Van een in zichzelf gekeerd kind, naar een zichzelf accepterend kind, mooi!”

“Ze behandelt me tenminste niet als een klein kind….”