Wie ben ik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Anne Visser, moeder van twee kinderen. Als kind heb ik zelf ooit een vechtscheiding meegemaakt van mijn ouders, een verschrikkelijke periode. Mijn stelling:

Een echtscheiding is ingrijpend voor kinderen, een vechtscheiding een drama!

Toen ik zelf ging scheiden besloten wij als ouders, hoe moeilijk dat soms ook was, dat ons kind altijd voorop zou staan. Wij hebben ervoor gezorgd dat wij een goede band kregen. Dat is hard werken en ging niet vanzelf. Het resultaat is wel dat onze zoon zich heeft kunnen ontwikkelen tot een stabiel persoon, gelukkig is en zich geborgd voelt.

Vele mensen in onze omgeving geven (nog steeds) aan hoe knap ze het vinden hoe wij met elkaar omgaan in het belang van ons kind. Vanuit deze ervaring heb ik in 30 korte tips omschreven wat ons succes is geweest om Gelukkig te scheiden! Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen en ouders hierbij te helpen. Dit kan ook door het voeren van slechts enkele gesprekken met zowel ouders als kinderen. Jullie blijven tenslotte altijd aan elkaar verbonden als ouders van jullie kind (eren).